Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO. Cum au marcat artistele Ziua Națională a României. Alexandra Stan s-a pozat într-o ipostază extrem de sexy pe rețelele de socializare

Ziua Națională a României a fost sărbătorită atât în țară, cât și în străinătate. Ziua Națională a fost marcată prin concerte, expoziții, experimente artistice, lansarea unor piese muzicale, recitarea unor poezii, susținerea unor momente artistice, dar și prin fotografii pe rețelele de socializarea.

Ziua de 1 decembrie a început cu cei mai cunoscuți artiști, printre aceștia se numără Andra, Delia, EMAA, Olivia Adams, Loredana Groza, Adela Popescu, la Radio Zu.

Delia, Andra și Loredana, ”Sfânta Treime”, cum au fost numite de Buzdugan și Morar, au oferit momente artistice memorabile și au bucurat sufletele românilor.

Însă, cea mai sexy apariție a fost marcată de Alexandra Stan, într-un tricou și lenjerie intimă. Vedeta a preferat să se relaxeze în natură de 1 decembrie.

Andra a interpretat trei piese prilejuite sărbătorii

„La mulți ani, România! Azi merită să sărbătorim toți oamenii care ne fac sa vrem să fim mai buni și toate locurile care ne fac sa visăm! România este tot ce este mai bun in jurul nostru! V-am lasat ceva frumos in BIO! Aveti link-ul pregatit!”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Delia, moment artistic alături de mama ei

Delia și mama ei, Gina Matache, au cântat alături de mama ei mai multe melodii de petrecere.

Loredana a interpretat piesele lui Gică Petresecu

Loredana a interpretat „Garofița” și „Depărtare”, piesele lui Gică Petresecu.

 

Alexandra Stan, cea mai sexy apariție

Alexandra Stan a ales să transmită un mesaj cu ocazia Zilei Naționale, dintr-o postură extrem de sexy. Îmbrăcată cu un tricou și cu picioarele la vedere, artista pare că este extrem de relaxată.

”La mulți ani, România mea iubita! ??
Ești cea mai frumoasă și oricâte mi-ai face vreodată, tot pe ține te iubesc cel mai mult! Rămâi mereu preferată mea! Fii binecuvântată!”, a scris artista.

Andreea Antonescu, îmbrăcată cu o ie românească

Andreea Antonescu a transmis, de asemenea, un mesaj de Ziua Națională, îmbrăcată cu o ie care îi lasă umerii dezgoliți.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Elena Gheorghe, alături de copii

Elena Gheorghe a marcat 1 decembrie cu câteva fotografii, alături de cei doi copii.

Otilia Bilionera, îmbrăcată cu o ie românească

Și Otilia Bilionera a postat pe Instagram o urare de Ziua Națională, îmbrăcată într-o ie.

 

Theo Rose, piesă inedită

Theo Rose a marcat Ziua Națională cu o piesă care se intitulează ”Toată România”. În videoclip, artista și dansatoarele sale formează drapelul României – albastru, galben și roșu.

Cum a sărbătorit Maria Constantin

Maria Constantin a interpretat o piesă pentru românii veseli și România.

Lora, mesaj pentru români

Lora a postat o fotografie îmbracată într-o rochie albă pe care a accesorizat-o cu o coroniță din flori naturale.

”Dragă România, de deșteaptă.. Ești frumoasă. Ce-ți doresc eu ție? Între două videochaturi să mai deschizi o carte, între 2 manele să mai asculți și altă muzică, între două înjurături să mai strecori și un Doamne iartă-mă. Înțeleg că se uită lumea la tine și trebuie bani pentru hainele de firmă, dar eu îți doresc să fii bogată în oameni care nu pot fi cumpărați. Vezi tu, frumoasa mea Românie, în 2021 dacă ai bani, nu înseamnă că ai și valoare. Fii tu valoroasă și ai să vezi cum vin banii singurei. Te iubesc!”, a scris Lora pe pagina sa perosonală de socializare.

Alina Eremia, moment artistic la concursul Eurovision Junior

Alina Eremia a distribuit momentul când a reprezentat România la concursul Eurovision Junior, în urmă cu 12 ani.
În 2005 a devenit reprezentanta României la concursul Eurovision Junior, ce a avut loc în Belgia, la Hasselt. La acea vreme avea 11 ani și apărea pe scenă cu părul în codițe împletite și pampoane strălucitoare cântând ”Tzurai”.
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?