Cum arată Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu. Face 18 ani în toamnă

08.07.2020, 10:27
Cum arată Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu. Face 18 ani în toamnă

Fostul fotbalist Adrian Mutu a publicat, în mediul online, o fotografie în  care apare cei doi băieți ai săi: mario, fiul cel mare, și Tiago, mezinul sportivului.

Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

Adrian Mutu a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani.

Adrian Mutu s-a lăudat cu băieții săi în mediul online

Pe contul său de Instagram, Adrian Mutu a dat publicității o fotografie cu cei doi băieți ai săi. Micuțul Tiago a ajuns la vârsta de trei ani, în timp ce Mario, fiul cel mare al fostului fotbalist a ajuns la vârsta majoratului. În  toamnă, Mario Mutu împlinește 18 ani.

”Băieții mei ❤️ #mariomutu #tiagomutu”, a notat Adrian Mutu în dreptul imagii postate pe internet.

Au curs like-urile și comentariile

Postarea lui Adrian Mutu cu cei doi băieți ai săi a adunat numeroase like-uri de la internauți, dar și mult comentarii.

”Care dintre ei îți moștenește talentul?”, ”Ce mare a crescut Mario”, ”Să-ți trăiască, să fie sănăytoiși și să-ți aducă numai bucurii”, ”Felicitări pentru copiii tăi”, ”Adi, să vedem și fetițele”, ”Ce mare s-a făcut Mario, seamănă cu mama lui, Alexandra”, ”Seamănă cu amândoi părinții, dacă semăna doar cu mama Alexandra era rotund la față, cee4a ce nu i-ar fi stat prea bine unui bărbat… A luat ce e cel mai frumos de la fiecare pentru a fi băiatul care este”, sunt mesajele primite e Adrian Mutu de la fanii săi din mediul virtual.