Categorii: Știri

Cum a răpit-o criminalul din Caracal pe Luiza Melencu! Ce făcea tânăra de 18 ani

Apar noi informaţii bombă în ancheta de la Caracal! Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a dezvăluit, duminică seară, 11 august, cum a fost răpită tânăra de 18 de ani de către bărbatul de 65 de ani.

Cum a răpit-o criminalul din Caracal pe Luiza Melencu! Ce făcea tânăra de 18 ani

Conform declaraţiilor acestuia, Luiza vorbea la telefon când s-a urcat în maşina lui Dincă. Avocatul spune că dacă nu era atentă la telefonul mobil, probabil ar fi observat ceva dubios la criminal şi nu s-ar fi urcat în vehiculul acestuia.

‘Vorbea cu o persoană când a intrat în mașină. Pe camera de supravegheri din zonă a fost surprinsă Luiza când ieșise de la o unitate de unde trebuia să scoată niște bani trimiși de mama ei din Anglia.

Luiza vorbea la telefon, a avut acest ghinion, poate nici nu a fost atenta foarte bine la persoana care a oprit să o ia in mașină, ca daca era mai atentă si nu vorbea la telefon poate i se parea ceva suspect si nu se urca in masina.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Acest individ din ce știu eu, a trecut, a văzut-o și a întors mașina pentru a o lua. Ea ar fi putut observa această manevră, poate i s-ar fi părut dubioasă și poate nu urca în această mașină a groazei’, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, duminică, la Antena 3.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o şi incinerat-o pe Luiza, iar trupul i l-ar fi aruncat în pădurea de lângă Caracal.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”