Categorii: Știri

Cum a răpit-o criminalul din Caracal pe Luiza Melencu! Ce făcea tânăra de 18 ani

Apar noi informaţii bombă în ancheta de la Caracal! Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a dezvăluit, duminică seară, 11 august, cum a fost răpită tânăra de 18 de ani de către bărbatul de 65 de ani.

Cum a răpit-o criminalul din Caracal pe Luiza Melencu! Ce făcea tânăra de 18 ani

Conform declaraţiilor acestuia, Luiza vorbea la telefon când s-a urcat în maşina lui Dincă. Avocatul spune că dacă nu era atentă la telefonul mobil, probabil ar fi observat ceva dubios la criminal şi nu s-ar fi urcat în vehiculul acestuia.

‘Vorbea cu o persoană când a intrat în mașină. Pe camera de supravegheri din zonă a fost surprinsă Luiza când ieșise de la o unitate de unde trebuia să scoată niște bani trimiși de mama ei din Anglia.

Luiza vorbea la telefon, a avut acest ghinion, poate nici nu a fost atenta foarte bine la persoana care a oprit să o ia in mașină, ca daca era mai atentă si nu vorbea la telefon poate i se parea ceva suspect si nu se urca in masina.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Acest individ din ce știu eu, a trecut, a văzut-o și a întors mașina pentru a o lua. Ea ar fi putut observa această manevră, poate i s-ar fi părut dubioasă și poate nu urca în această mașină a groazei’, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, duminică, la Antena 3.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o şi incinerat-o pe Luiza, iar trupul i l-ar fi aruncat în pădurea de lângă Caracal.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat