Categorii: Știri Stiri Romania

Cum a aflat văduva lui Dani Vicol că soțul ei a fost ucis de Mario Iorgulescu! ‘Mă țineau închisă în casă. M-au mințit’

La jumătatea lunii septembrie, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a produs un accident grav de circulație, în urma căruia și-a pierdut viața un tânăr de 25 de ani, Dani Vicol.

Cum a aflat văduva lui Dani Vicol că soțul ei a fost ucis de Mario Iorgulescu!

Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) era băut și drogat când s-a urcat la volan.

Acum, la patru luni de la tragicul accident, văduva lui Dani Vicol, a rupt tăcerea și a povestit, cu lacrimi în ochi, cum a aflat că tatăl copilului său a decedat. Patricia și Dani Vicol au împreună un băiețel de nici un an, pe Antonio.

‘La 5.00 dimineața m-a sunat mama, dar nu am auzit telefonul. Mă luase un somn atât de profund încât nu am știu nimic. Ultima dată am vorbit cu el la 2.30,  și la 3.06 s-a întâmplat accidentul. L-am întrebat dacă mai stă, că aștept să vină acasă și mi-a spus să stau liniștită, că mai stă puțin și vine….

Și m-a luat somnul.  Dimineața la 5.30, la 5.00 și ceva, a venit mama, că stăteam separați, iar când a venit mama, m-am speriat că am văzut-o la ora aia. Mi-a spus că sunt niște probleme acasă, că nu știu ce s-a întâmplat cu tata, niște lucruri fără importanță. Mami m-a mințit, dar nu prea am dat importanță. M-am îmbrăcat, am luat băiatul și atunci îmi spune mama să îmi iau schimburi, să iau ce trebuie la băiat. Eu i-am spus că nu îi mai iau nimic, că are Vicol în mașină. Și o și întreb dacă Vicol e acolo și ea îmi spune că da’, a mărturisit Patricia, văduva lui Dani Vicol, pentru Wowbiz.

Inițial, părinții văduvei lui Dani Vicol i-au spus că aceasta este la spital.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Era o grămadă de lume, dar Vicol nu era… Am vrut să iau telefonul să îl sun… A luat telefonul tata de la mine și mi-a spus, în primă fază, că și-a rupt picioarele. Fără să știu de accident, fără să știu nimic, am întrebat ce s-a întâmplat, voiam să plec la spital, dar nu mă ducea nimeni la spital, mă țineau închisă în casă. M-au păcălit, îmi ziceau că trebuie să meargă ei, că e poliție, că… La un moment dat mi-am dat seama singură, după cum se uita lumea la mine, se uita lumea la mine de parcă eu eram problema… Mi-am dat seama că era ceva mult mai grav. Și atunci am întrebat dacă a murit și tata, plângând ca un copil, mi-a spus ”Da, tată, a murit’, a mai mărturisit femeia îndurerată.

Cât despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, cel care i-a ucis partenerul, Patricia a mărturisit că nu crede că aceasta era atât de gravă.

‘Vărul meu mi-a spus că s-a dat jos din mașină (Mario Iorgulescu, n. red.) pe picioarele lui, că stătea puțin aplecat și a spus că ”Nu mă doare nimic”. Atât i-a spus… S-a dat jos din mașină! Nu ai cum să ai o problemă gravă și să te dai jos din mașină pe picioarele tale. Chiar dacă era drogat, că am înțeles că drogurile te fac să nu mai simți durerea, dar odată ce ai organele sparte și lucruri d-astea grave, eu nu cred că mai ai cum să te ridici’, a mai spus aceasta.

Sursa: Wowbiz

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?