Categorii: Știri Stiri Romania

Cristian Tudor Popescu, atac dur la Patriarhul Daniel. ”Sunt 400 de români care au murit cu zile din pricina acestui virus şi vor mai muri. Nu aceasta e cea mai mare tristeţe a domnului Daniel, ci că nu au clienţi”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat vineri seara pe Patriarhul Daniel după ce acesta ar fi declarat că „cea mai mare tristeţe a preoţilor români” e că nu au credincioşi la slujbă.

Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe Patriarhul Daniel, într-o intervenție la Digi24.

„N-am înţeles cum actuala căpetenie a Bisericii, domnul Daniel, poate să mobilizeze oamenii. N-am uitat ce a spus atunci în timpul tragediei de la Colectiv. ”Dom’le veniţi la biserică să vă rugaţi. Ce să căutăm noi să venim să facem slujbe la cutia aia de table”. A zis cu mare empatie creştină domnul Daniel. Şi acum ce spune? Capul nostru spiritual. ”Cea mai mare tristeţe a preoţilor acum în aceste zile e că nu au credincioşi la slujbă”. Asta a spus.

Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Deci cea mai mare tristeţe a preoţilor români din ţara asta nu e că mor în fiecare zi câte 15-20-10 iar 20. Sunt 400 de români care au murit cu zile din pricina acestui virus şi vor mai muri. Nu aceasta e cea mai mare tristeţe a domnului Daniel, ci că nu au clienţi. Tristeţea asta o au şi proprietarii de hoteluri, restaurante. Asta e problema acestui domn Daniel. Că nu au credincioşi în Biserică”, a spus gazetarul, potrivit adevarul.ro.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?