Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cristi Iacob, despre cel mai greu moment din viața sa. ”Trebuia să fiu complet acolo și mi se părea că renunț la ceva”

Actorul Cristi Iacob, în vârstă de 53 de ani, a făcut mărtuisiri în cadrul unui interrviu. Artistul a vobit despre unul dintre cele mai dificile momente prin care a trecut de-a lungul anilor. ”Trebuia să fiu complet acolo și mi se părea că renunț la ceva”, a spus juratul de la emisiunea ”Te cunoscu de undeva”, de la Antena 1.

Cristi Iacob este un cunoscut actor, pe care telespectatorii îl știu în postura de jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. În plan personal, Cristi Iacob este căsătorit cu Gabriela din anul 2009.

Crrsti Iacob a făcut mărturisirri în cadrul unui interviu pentru catine.ro. Acesta a explicat care a fost unul dintre cele mai dificile momente din viața sa.

Cristi Iacob, despre cel mai greu moment din viața sa. ”Au fost multe lucruri grele”

”Au fost multe momente, cred că prima oară când am debutat a fost cel mai greu. Acolo îngropam un soi de copilărie, trebuia să fiu complet acolo și mi se părea că renunț la ceva. Au fost multe lucruri grele. Devenirea într-o ființă a fiecărui om, te bazezi pe durerile tale. Sigur, ce ții minte sunt bucuriile, dar în suferință te călești”, a declarat Cristi Iacob pentru sursa mai sus-menționată.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Artistul a făcut dezvăluri și despre copilăria sa: ”Am avut o copilărie cam ciufulită, dar am avut o mamă grozavă, cu un talent pedagogic extraordinar. Am crescut cu greu într-o garsonieră, un copil sărac. Copiii nu prea percep sărăcia, dar am fost un copil foarte fericit. Am crescut pe malul Dunării, unde am și învățat să înot. Am păscut vacile undeva în Argeș. Mergeam să ne scăldăm. Am cunoscut toate ciupercile și plantele posibile. M-aș descurca în sălbăticie liniștit, n-aș muri de foame. Am învățat de mic să muncesc și mi-a plăcut mereu asta, sunt un workaholic. Copilul Cristișor a făcut vioară, care e foarte grea, e regina instrumentelor. Îmi plăcea să joc și poarta, să umblu, să trec Dunărea înot. Slavă Domnului că nu am talent la vioară. Asta ar fi necesitat foarte multă muncă. Am vrut să fiu medic, am fost olimpic la anatomie și am lucrat o vreme la morgă”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?