Ne plac clătitele în orice formă, fie că este vorba de clătite simple, clătite fragede presărate cu diferite arome , clătite americane, clătite cu banane, cu gem sau clătite la cuptor. Clătitele Tiramisu o să fie pe gustul dumneavoastră. Desertul are un gust grozav, arată impresionant și este perfect atât pentru o ocazie festivă, cât și pentru o cafea de duminică.
Clătite Tiramisu cu mascarpone, pișcoturi și ciocolată. Clătitele Tiramisu sunt un deșert clasic. Clătitele sunt umplute cu cremă de mascarpone și îndulcite cu cafea. Rețeta este minunată pentru următorul tău brunch.
Această prăjitură delicioasă de clătite Tiramisu este o combinație minunată de tiramisu clasic italian și clătite franțuzești subțiri. Clătitele Tiramisu au elemente comune cu clasicul desert italian: pișcoturi, cafea, brânza mascarpone și cacaoa.
Pasul 1/5
Pregătiți aluatul: amestecați făina cu zahărul, ouăle, laptele și untul topit.
Pasul 2/5
Se toarnă 1 polonic de aluat într-o tigaie încinsă și se lasă pe foc. Cu ajutorul unei pensule, se unge clătita cu cafea pe ambele părți, după ce este făcută.
Pasul 3/5
Batem brânza mascarpone cu zahărul și smântână groasă. Se adaugă extractul de vanilie și se bate cu un mixer electric.
Pasul 4/5
Aplatizați 2 pișcoturi cu un făcăleț. Clătita se umple cu compoziția și cu pișcoturi.
Pasul 5/5
Decorați partea de sus a clătitei cu frișcă sau ciocolată.