Clara Chia Marti îi face scandal lui Gerard Pique pentru că nu a protejat-o de paparazzi, așa cum făcea cu fosta sa parteneră

01.10.2022, 19:53

Iubita lui Gerard Piqué este supărată după ce s-a întors dintr-o excursie cu fotbalistul. Ea se plânge de trecutul fotbalistului cu Shakira. Potrivit unor relatări din presă, noua parteneră a lui Piqué a fost supărată și i-a reproșat fotbalistului că nu a protejat-o de paparazzi, așa cum făcea cu fosta sa parteneră Shakira.

De la despărțirea dintre Shakira și Gerard Piqué, știrile nu au încetat să atragă atenția, deoarece acum noul cuplu format din Piqué și Clara Chía Martí a decis să se arate liber și zâmbitor, cu tot ceea ce implică acest lucru. Paparazzii nu au încetat să-i urmărească peste tot pe unde merg și arată foarte bine împreună.

În urmă cu câteva zile am putut vedea o escapadă pe care cuplul a făcut-o în orașul Paris, în care Clara Chía Martí și Gerard Piqué au fost văzuți făcând o plimbare cu un skateboard electric pe străzile “Orașului Luminii”, în plin soare. Arătând un zâmbet mare, chiar dacă știau că sunt filmați de paparazzi, potrivit marca.com.

Clara Chia Marti îi face reproșuri lui Gerard Pique

Dar se pare că nu totul este roz în această relație, deoarece Clara Chia Marti i-ar fi reproșat lui Gerard Pique că nu a protejat-o de hărțuirea paparazzilor, așa cum a făcut cu Shakira. Tânărul de 23 de ani a făcut această afirmație care a devenit virală pe rețelele de socializare.

Relația dintre Gerard Piqué și Clara Chía Martí a avut un începutcontroversat, jucătorul înșelând-o pe mama copiilor săi cu tânăra blondă. Până acum, fotbalistul nu a arătat nicio remușcare, ci dimpotrivă, este din ce în ce mai supărat pe Shakira și se manifestă mai mult decât înainte cu iubita sa.

Noua parteneră a lui Piqué i-a reproșat fotbalistului că nu a protejat-o de paparazzi

În urmă cu câteva zile, cuplul Gerard Piqué și Clara Chía Martí a sosit pe aeroportul spaniol la întoarcerea de la Paris și, așa cum era de așteptat, paparazzi îi așteptau. Potrivit unor relatări din presă, noua parteneră a lui Piqué a fost supărată și i-a reproșat fotbalistului că nu a protejat-o de paparazzi, așa cum făcea cu fosta sa parteneră Shakira.

 

citește și...