Categorii: Știri

Cine îi ia apărarea Anamariei Prodan după ce l-a lovit pe Dan Alexa

Anamaria Prodan şi Dan Alexa au fost în centrul atenţiei în urmă cu 10 zile, după terminarea meciului Astra Giurgiu-Fc Botoşani. Impresara a avut o ieşire nervoasă şi l-a ‘caftit’ pe antrenorul de la Giurgiu.

Cine îi ia apărarea Anamariei Prodan după ce l-a lovit pe Dan Alexa

Gestul ei a fost criticat de unii şi aplaudat de alţii. Cea care a ridicat-o în slăvi pe Anamaria Prodan este Roxana, fostă concurentă a primului sezon ‘Puterea Dragostei’, de la Kanal D.

Tânăra a mărturisit că şi ea ar fi procedat la fel ca şi impresara. Roxana este cunoscută pentru ieşirile sale nervoase din cadrul show-ului matrimonial. Ea a sărit de mai multe ori la bătaie la concurentele emisiunii.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Eu le am cu astea…Nu știu ce s-a întâmplat, exact, acolo , dar a dat-o bine… A dat-o foarte bine… Eu o dădeam puțin mai tare, dar, totuși, s-a descurcat destul de bine și parcă, nu știu bine, dar s-a descurcat destul de bine, cu băieții… Mi-a plăcut. Am lovit și eu cu palma. Dar eu îmi dau cu cremă înainte și… știi cum se lipește??? Cu pumnul nu prea, dar cu palma…Picioare…’, a spus Roxana pentru Wowbiz.ro.

‘Am lovit pentru că am fost foarte provocată, am încercat să mă abțin până am explodat. Lumea observă că sunt o persoană vulcanică, că mă aprind destul de repede, dar mă lovește acolo… Lumea încearcă să mă provoace, iar, automat, se ajunge și la treaba asta. Eu încerc să mă abțin, să nu stau acolo, dar…nu am cum. Dacă mi-o iau și eu… dar oricum dau’, a mai adăugat Roxana de la ‘Puterea Dragostei’.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR