Categorii: Știri Stiri Romania

Cine este șefa de la Terapie Intensivă de la Spitalul Orăștie, care a demisionat de teama coronavirusului

Șefa secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Orăștie a demisionat ieri de teama coronavirusului. Iată cine este femeia și cum a ajuns cunoscută în oraș. 

Cine este șefa de la Terapie Intensivă de la Spitalul Orăștie, care a demisionat de teama coronavirusului

Doctorița care și-a dat demisia, împreună cu șase asistente și cinci infirmiere, de la Spitalul Orăștie, de teama Coronavirusului, a motivat, inițial, că nu are echipamente de protecție, iar câteva ore mai târziu a invocat că ar fi intrat în contact cu un suspect și că a intrat în autoizolare. 

Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria locului din România este fabuloasă
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Lorena Ehim, șefa secției de Anestezie și Terapie Intensivă, este o femeie nonconformistă și imaginile postate de aceasta pe rețelele sociale o demonstrează din plin. Extrem de atentă la ținutele pe care le poartă, doctorița a atras atenția cu fotografiile sexy pe care le postează.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”