Categorii: Știri Stiri externe

Cine este Andrea Ivanova, femeia cu cele mai mari buze din lume. „Barbie din Balcani” are doar 24 de ani

Andrea Ivanova are 24 de ani și și-a petrecut cea mai mare parte a vieții sale de adult transformându-se în „Barbie din Balcani”. Și-a injectat acid hialuronic în buze de cel puţin 20 de ori. Ea se laudă că are „cele mai mari buze din lume” – dar încă nu a terminat.

Originară din Sofia, Bulgaria, Andrea a suferit mai multe operații pentru a-și modela chipul și a-și atinge scopul. Acum, de fapt, deține un record: este fata cu cele mai mari buze din lume.

Potrivit rapoartelor prezentate de Daily Mail, aceasta a mărturisit că e pe cale să facă cea de-a 27-a intervenție cu botox, înainte de Crăciun. Dar nu numai.

Andrea nu este îngrijorată că buzele ei vor „exploda” într-o zi

Pentru a-și schimba forma feței și a-și retușa pomeții, tânăra de 24 de ani a suferit numeroase alte operații. Dar se bucură de asta:

„Mulți bărbați din toată lumea îmi scriu pe rețelele de socializare să-mi ofere bani și călătorii, pentru a-i întâlni”.

Buzele mari ale Andreei nu numai că i-au sporit încrederea în sine, ci au atras, de asemenea, atenția a mii de utilizatori de instagram, deoarece postează frecvent actualizări despre aspectul ei unic.

Fanii sunt încântați de aparițiile tinerei pe rețelele de socializare

În ciuda faptului că a primit atât de multe injecții, care costă în jur de 200 de lire sterline de fiecare dată, Andrea nu este îngrijorată că buzele ei vor „exploda” într-o zi.

„Foarte curând voi face și noile proceduri pentru mărirea buzelor și a obrajilor”, a spus ea.

Fanii Andreei sunt încântați de aparițiile ei pe Instagram.

„Buzele mele preferate”, a spus un alt utilizator.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cât a cheltuit tânăra pentru a-și perfecționa buzele

Ivanova a cheltuit mii de dolari pe aceste intervenții estetice. Au trecut doar trei ani de când a pornit în călătoria ei de îmbunătățire fizică, dar a strâns deja o mii de susținători online, dintre care unii îi oferă în mod regulat bani sau o invită în călătorii gratuite.

Ivanova, care are peste 10.000 de urmăritori pe Instagram, a spus că nu este îngrijorată de buzele ei mari și crăpate.

Cu fiecare procedură costând în jur de 265 de dolari, Ivanova a cheltuit până în prezent peste 5.000 de dolari pentru a-și perfecționa buzele.

Deși buzele ei au atras cea mai mare atenție, Andrea Ivanova a suferit și o intervenție chirurgicală pentru a-și mări bustul și pentru a-și  schimba forma bărbiei și a maxilarului.

 

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR