Categorii: Știri Stiri Romania

Cine a câștigat cel mai mare premiu la Loto în 2019! Cele 4,8 milioane de euro au fost revendicate

Marele premiu de peste 4,8 milioane de euro de la tragerea Loto din 22 decembrie a fost revendicat. Iată cine a câștigat cel mai mare premiu al loteriei din 2019. 

O pensionară din Satu Mare este câștigătoarea marelui premiu în valoare de peste 4,8 milioane euro la tragerea Loto 6/49 din data de 22 decembrie 2019.

Cine a câștigat cel mai mare premiu la Loto în 2019

„Cine nu joacă nu câștigă! Baftă pentru toți!”, le-a urat femeia tuturor, a transmis Loteria Română. Jucatoarea norocoasă este din Satu Mare, are în jur de 60 de ani și este pensionară. Ea spune că joacă de peste 10 ani la Loto 6/49, întotdeauna aceleași numere și o singură variantă simplă.

Cu toate acestea, pentru tragerea Loto 6/49 din 22 decembrie 2019 a ales să joace diferit: a schimbat două dintre numerele pe care le juca constant și a jucat două variante simple în loc de una.

Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Câștigătoarea s-a prezentat astăzi la sediul central al Loteriei Române pentru a revendica premiul de categoria I, în valoare de 22.954.442,36 lei (peste 4,8 milioane euro), cel mai mare din anul 2019.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?