Categorii: Știri Stiri externe Viral

Ce sunt “dinții turcești”. Stomatologii avertizează cu privire la ultima modă din Marea Britanie

Este logic să optați pentru calitate pentru a avea grijă de dinții dumneavoastră într-un mod sănătos. Turcia este o țară foarte populară pentru transplanturi, chirurgie estetică, iar acum oferă și un număr mare de tratamente stomatologice. Mulți influenceri britanici au dorit să atragă atenția pe rețelele de socializare asupra rezultatelor aventurilor lor de sănătate în Turcia. În ultimele luni a devenit la modă să mergi în țară pentru tratamentele stomatologice, care sunt mai ieftine acolo.

Cu hashtag-ul #TurkeyTeeth, sute de influenceri britanici arată pe rețelele de socializare rezultatele aventurilor lor în materie de sănătate din Turcia. În ultimele luni, a devenit la modă să mergi în țară pentru tratament stomatologic, care este mai ieftin acolo.

Hashtag-ul a atras deja peste 227 de milioane de vizualizări pe rețeaua de socializare TikTok și a fost reluat în urmă cu câteva săptămâni de BBC: Are cheap realitie teeth worth it?

Noua tendință care afectează cetățenii britanici

Medicii stomatologi din Marea Britanie avertizează Obsesia de a arăta dinți extrem de albi și aliniațicare se răspândește din ce în ce mai mult în rândul utilizatorilor rețelelor de socializare și care este evidentă În hashtag-ul #TurkeyTeeth creat pe TikTok,

Deja spusul hashtag a ajuns la 227 de milioane de vizualizări și se referă la Practica de a călători în Turcia pentru a obține fațete sau coroane dentare la un cost foarte scăzut Și în căutarea unui scop: să se întoarcă cu dinți perfecți, deși, în multe ocazii, aceștia sunt proteze.

Deși mulți influenceri englezi au trecut deja prin aceste tratamente și au încărcat pe rețelele lor de socializare imagini cu întregul proces, Adevărul este că sute de persoane care au călătorit în Turcia pentru a-și înfrumuseța zâmbetul au suferit complicații grave și distrugeri autentice în gură.

Ce spun stomatologii

Un sondaj realizat de Asociația Dentară Britanică (BDA) pentru BBC și preluat de Consiliul General Dentar, a chestionat 1.000 de stomatologi despre acest subiect care a dat foc la rețele, iar 597 de stomatologi au fost nevoiți să se ocupe de pacienți cu probleme grave la întoarcerea din Turcia. Aceștia sufereau de infecții, abcese (acumulare de puroi) și dificultăți de mestecat.

În plus, în unele cazuri a fost vorba de o înșelăciune, deoarece au plătit pentru fațete și au primit coroane, o procedură mult mai agresivă și invazivă.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

 

Ce sunt dinții turcești

“Dinții turcești” este un neologism pentru a descrie dinții pătrați, albi ca o perlă, cu o formă frumoasă, pe care milenialii sunt deosebit de dornici să îi dobândească. Este o procedură de implant dentar care presupune implantarea unui dinte natural într-un butuc și montarea de coroane și fațete personalizabile. Obținerea unor dinți de curcan a devenit din ce în ce mai populară în Marea Britanie, în parte datorită faimei sale din TikTok.

Avantajele procedeului:

  • Această procedură le permite pacienților să aleagă mărimea, forma și culoarea pălăriei pe care doresc să o poarte.
  • Această procedură este relativ ieftină în comparație cu alte proceduri de implant dentar.
  • Potrivit pentru persoanele cu vârsta de peste 75 de ani care mai au puțini dinți.

Dezavantajul procesului: Nu există nici o problemă cu privire la acest proces:

Ei bine, dezavantajele procedurii sunt mai mari decât avantajele și includ

  • arată fals și nu real
  • Complicații serioase, deoarece 60-70% din dinți sunt îngropați
  • leziuni ale nervilor, sensibilitate nervoasă
  • durere insuportabilă, umflături, roșeață
  • dificultăți în mestecarea alimentelor
  • pierderea poftei de mâncare din cauza durerilor de dinți
  • durerea poate duce la o infecție, abces și pulpita.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat