Categorii: Știri Stiri Romania

Ce sumă a strâns un cerșetor din Pitești în jumătate de oră! Ce poveste a inventat ca să primească bani

Un cerșetor din Pitești a reușit să strângă, în doar jumătate de oră, o sumă frumoasă de la trecători. Bărbatul de 25 de ani a inventat o poveste emoționantă ca să primească bani. 

Cu ocazia sărbătorii Sfinților Mihail și Gavril, celebrată azi, un piteștean s-a gândit să profite de empatia oamenilor și să facă niște bani. 

Pentru a fi cât mai convingător, a aplicat principiul din celebrul film „Filantropica”, conform căruia „mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește nimic”. Astfel, bărbatul a scris un mesaj mincinos pe o pancartă. 

Ce sumă a strâns un cerșetor din Pitești în jumătate de oră

„Am cancer la plămâni şi trebuie să fiu dus în Germania pentru tratament special. Donaţi 1 leu sau 2 lei, donaţi după bunul suflet. Sfinţii Mihail şi Gavril să vă binecuvânteze. Amin”, a scris piteșteanul pe o foaie și, potrivit celor de la Realitatea de Argeș, și-a dat cu fond de ten pe față pentru a părea foarte palid. 

În doar jumătate de oră, trecătorii au fost impresionați de povestea lui și i-au dat 120 de lei. La un moment dat, însă, la fața locului au venit mai mulți agenți ai Poliției Locale, care l-au dus pe bărbat la sediu. 

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Tânărul a primit o amendă de 100 de lei, pe care a achitat-o pe loc din banii strânși de la oameni. Surprinzător, bărbatul a avut parte de o mână de ajutor de la autorități, care i-au găsit un loc de muncă la o spălătorie. 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?