Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce și-a cumpărat Zarug din primii bani câștigați. ”Am dat nouă sute de euro”

Zarug, care prezintă emisiunea ”Te cunosc de undeva! After Paerty”, de pe Antena Play, a scos la iiveală detalii mai puțin știute despre viața li cariera sa. De asemenea, acesta a povestit și ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat. ”Am dat nouă sute de euro”, a spus Zarug despre obiectul în care a investit primii săi bani.

Mihai Dan Zarug este numele său complet și este de profesie designer vestimentar. Zarug a concurat la ”Asia Express”, sezonul patru, alături de Lorelei Bratu. De asemenea, Zarug a fost concurent la emisiunea ”te cunosc de undeva”, alături de Jazzy Jo.

În prezent, Zarug este prezentatorul emisiunii ”Te cunosc de undeva! After Party” de pe Antena Play. Într-un interviu pentru catine.ro, Zarrug a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute despre viața și cariera sa. De asemenea, acesta a dezvăluit și ce anume și-a cumpărat cu primii banii pe care i-a câștigat.

Ce și-a cumpărat Zarug din primii bani câștigați. ”I-am încălțat de două ori plângând pentru că nu puteai să stai în ei”

”O porcărie mai mult ca sigur. Nu mai țin minte. Dar ceva foarte scump care nu mi-a trebuit neapărat și pentru care a trebuit să muncesc ceva. Da, da, știu. O pereche de pantofi pe care am dat nouă sute de euro și pe care i-am încălțat de două ori plângând pentru că nu puteai să stai în ei”, a spus Zarug despre cum a cheltuit primii bani pe care i-a căștigat.

În ciuda faptului Zarug și-a ales meseria de designer, acesta a studiat Dreptul. A absolvit facultatea, a profesat doi ani ca jurist, dar și-a dat seama că moda este domeniul care îl împlinește. ”A fost foarte pasional drumul în modă. E o activitate care încă mă bântuie pentru că am această pornire să vreau să schimb lucrurile. Să fiu un mic demiurg în universul meu. Dar a fost presărat cu foarte multe dezamăgiri și de tot atâtea reconfigurări de traseu ca să nu le spun resemnări și coborâri de standarde până când mi s-a luat”, a declarat acesta.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru meserie, Zarug a mărturisit: ”Tot. Când făceam modă, mi-am vândut un apartament ca să-mi finanțez activitatea, mi-am vândut o mașină. Am fost absent dintr-o relație care era benefică pentru mine, dar eu eram concentrat să fac carieră. Mi-am ignorat prietenii. Tot”.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR