Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce se întâmplă cu afacerea cu bjuterii a Monicăi Bîrlădeanu. ”A devenit destul de dificil”

Actrița Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 43 de ani, a încercat să intre și în lumea afacerilor prin realizarea de biuterii. Despre ce se întâmplă cu afacerea sa cu bijuterii în prezent a dat vedeta detalii în cadrul unui interviu la postul de televiziune Antena Stars. ”A devenit destul de dificil”, a explicat Monica Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu a avut o afacere cu bijuterii realizate chiar de ea.

Însă, în ultima perioadă de timp, aceasta nu s-a mai putut ocupa de afacerea respectivă.

Ce se întâmplă cu afacerea cu bjuterii a Monicăi Bîrlădeanu. ”De când am venit în România și am intrat dintr-un proiect în alt proiect, în alt proiect, în alt proiect”

La postul de televiziune Antena Stars, Monica Bîrlădeanu a explicat ce se întâmplă cu afacerea sa cu bijuterii.

„În momentul în care eu mai fac piese, fac piese pentru mine. Pentru că lucrez și business-ul cu bijuterii e un job full-time, am preferat în perioada asta să filmez, că de bijuterii te poți apuca oricând. Mai mult în perioada încare locuiam în Statele Unite, acolo aveam și atelierul. Atunci mi-era mult mai ușor. De când am venit în România și am intrat dintr-un proiect în alt proiect, în alt proiect, în alt proiect … a devenit destul de dificil să-l conduci ca și business. Deci, momentan e pus pe pauză”, a declarat Monica Bîrrlădeanu, potrivit spynews.ro.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Monica Bîrlădeanu a fost refuzată la TV

Actrița Monica Bîrlădeanu, pe care telespectatorii o știu și din serialul de televiziune ”Vlad”, de la Pro TV, dar și din postura de prezentatoare a emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, a povestit că la un moment dat a dat o probă pentru a prezenta rubrica Meteo la TV, însă a fost refuzată. Vedeta a explicat care a fost motivul.

 

“Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!“, a explicat Monica Bîrlădeanu la o emisiune online.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR