Categorii: Știri Stiri externe Stiri Romania

Ce s-a descoperit în camera de hotel din București unde a stat cazat criminalul olandez

Joop Visscher, criminalul fetiței de 11 ani din Dâmbovița, a petrecut două nopți în București. Minora a fost răpită, vineri, 20 septembrie, însă trupul ei a fost descoperit abia două zile mai târziu, pe un câmp din apropierea casei sale.

Olandezul şi-a pus capăt zilelor, intrând intenționat cu mașina lui într-un TIR, la nici două zile după ce revenise în țara natală. El fusese pus de polițiștii români sub acuzare. În momentul în care a părăsit România nu existau probe împotriva lui.

Ce s-a descoperit în camera de hotel din București unde a stat cazat criminalul olandez

Acum, polițiștii din Olanda trebuie să confirme oficial că bărbatul s-a sinucis. Autorităţile din Amsterdam au anunțat doar că Joop Visscher a decedat.

Bogdan Licu, procurorul general interimar, a declarat următoarele: ‘Nu avem dovada oficială că s-a sinucis. Avem informații de la colegii din Olanda. În momentul în care vom avea o confirmare oficială că acest individ s-a sinucis, în ceea ce privește segmentul de activitate infracțională de la Dâmbovița, se va dispune clasarea cauzei prin moartea făptuitorului. Dosarul nu se închide aici, urmărim toate pistele’. 

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

În plus, criminaliștii au luat la puricat camera de hotel pe care olandezul a folosit-o preț de două zile. Potrivit unor surse din anchetă, ar fi fost găsite probe biologice care confirmă că suspectul olandez ar fi avut aici o întâlnire amoroasă cu o persoană, însă nu se știe dacă a fost rezultatul vreunei agresiuni.

Sursa: stirileprotv.ro

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important