Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Ce s-a ales de fiica lui Aurelian Preda după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Fiica lui Aurelian Preda, Ana-Maria Rosa, s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții la finalul anului trecut. Adolescenta l-a acuzat pe solistul de muzică populară, Nicușor Iordan, că a abuzat de ea pe vremea când era încă minoră.

Ce s-a ales de fiica lui Aurelian Preda după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

În timp ce ea a susținut că artistul ar fi profitat de ea, Nicușor Iordan a spus că totul a fost o înscenare. La scurt timp de la începerea scandalului, Ana-Maria Rosa a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

De asemenea, adolescenta a întrerupt orice colaborare pe scenă cu cel pe care l-a acuzat, iar de curând se pare că și-a găsit un alt înlocuitor. Ana-Maria Rosa s-a ‘cuplat’ la cântări cu Marinică de la Foișor. Cei doi au înregistrat deja prima piesă și se pare că se înțeleg de minune.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Conform Wowbiz, Ana-Maria Rosa și-ar pregăti revenirea în lumea muzicală, după ce o bună perioadă de timp a fost plecată în Italia, la mama ei. De curând s-a întors și a decis să se mute singură în apartamentul pe care l-a moștenit de la tatăl său.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat