Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Ce s-a ales de Cristi Tabară, după ce a slăbit peste 60 de kg! Prezentatorul tv este de nerecunoscut în prezent

Cristian Tabără a decis să se retragă din televiziunea din România în urmă cu mulţi ani. Cu toate că a părăsit România, el nu a putut sta departe de meseria de jurnalist.

Ce s-a ales de Cristi Tabară, după ce a slăbit peste 60 de kg! Prezentatorul tv este de nerecunoscut în prezent

Prezentatorul tv s-a stabilit în Republica Moldova şi este realizator de emisiune la postul de televiziune Publika.

Odată cu trecerea anilor, Cristian Tabără a trecut printr-o serie de transformări, ajungând să fie de nerecunoscut, căci a slăbit nu mai puţin de 60 de kilograme.

Apropiaţii susţin că acesta a fost nevoit să ţină o dietă, din cauza unor probleme de sănătate.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În realitate, transformarea radicală prin care a trecut Cristian Tabără din punct de vedere fizic nu se datorează unui stil de viaţă sănătos sau pasiunii pentru sport, ci din cauza problemelor prin care a trecut în ultimii ani.

Potrivit Libertatea, Cristian Tabără s-a luptat cu depresia în 2010, după ce a fost acuzat că a hărţuit sexual o minoră.

La vremea respectivă, o copilă de 12 ani, îndemnată de familie, a depus o plângere de abuz sexual împotriva fostului prezentator de la Pro Tv şi TVR. Cristian Tabără a fost acuzat de viol, însă  cazul a rămas suspendat.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat