Categorii: Știri Stiri Romania

Ce bine arată Simona Halep în costum de baie! Tenismena se relaxează într-o vacanță exotică

Anul 2019 a fost unul plin pentru Simona Halep! A câștigat titlul de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Serena Williams.

Ce bine arată Simona Halep în costum de baie!

Aceasta s-a dedicat în totalitate tenisului, iar eforturile sale au fost răsplătite. Imediat după eliminarea de la Shenzhen, Simona Halep a plecat într-o vacanță exotică. Din imaginile publicate pe Instagram, tenismena se distrează de minune și poate savura câtă înghețată dorește.

Simona Halep a plecat într-o locație de vis, cel mai probabil însoțită de iubitul ei, Toni Iuruc.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Aceasta a fost fost fotografiată pe o plajă exotică, în costum de baie şi cu o cămaşă albă. Tenismena a transmis și un mesaj tuturor celor care au susținut-o.

‘Mulțumesc mult tuturor membrilor echipei, familiei, prietenilor și fanilor. Un an plin cu amintiri minunate despre un vis devenit realitate la cel mai frumos club de tenis din lume @wimbledon și un top 4 final pentru al 6-lea an consecutiv. Și acum, să începem 2020 cu un zâmbet mare, în timp ce D este din nou în echipa mea’, este mesajul transmis de Simona Halep.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO