Categorii: Știri Stiri Romania

Ce au stabilit oamenii legii în cazul bărbatului care s-a aruncat în gol cu fetița în brațe

Scene șocante s-au petrecut joi dimineață, 30 ianuarie, într-un cartier rezidențial din Brașov. Un bărbat s-a aruncat în gol de la apartamentul în care locuia, în brațe cu fiica lui de numai trei luni. Vecinii sunt șocați și nu își explică ce l-au determinat pe tânărul IT-ist să comită un asemenea gest extrem.

Ce au stabilit oamenii legii în cazul bărbatului care s-a aruncat în gol cu fetița în brațe

Oamenii legii susțin că totul ar fi fost o răzbunare, după ce bărbatul de 37 de ani s-a certat crunt cu soția lui. Nici ipoteza unui accident sau a unei crime nu este exclusă.

Muncitorii unui șantier din zonă au sunat îngroziți la 112: ‘Am ieşit din şantier să îl încărcăm pe trailer şi când am ajuns aici am rămas fără motorină. Nu am ştiut ce s-a întâmplat, pentru că face zgomot. Băieţii care măturau drumul în spatele meu au auzit un zgomot în momentul în care am trecut eu. Şi când s-au dus la vale au găsit persoana pe jos. A fost îngrozitoare imaginea, nu m-am uitat, uitați-vă că e plin de sânge’. 

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

La toată scena de groază a asistat soția bărbatului, care se afla în casă, împreună cu cealaltă fiică a lor, în vârstă de 3 ani. Femeia se află acum în stare de șoc, iar polițiștii au chemat un psiholog.

Momentan nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să își ia viața lui și a fiicei sale. Apropiații cuplului susțin că cei doi soți abia se mutaseră în blocul nou construit, scrie stirilekanald.ro.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”