Categorii: Știri Stiri externe Viral

Ce a pățit bărbatul care a plecat cu 100.000 de euro strânși la nuntă! Mireasa a plătit toată ceremonia

Incredibil, dar adevărat! Un bărbat a fugit cu toți banii pe care îi strânsese la nuntă, iar mireasa a fost nevoită să plătească toată consumația de la eveniment.

Ce a pățit bărbatul care a plecat cu 100.000 de euro strânși la nuntă!

Femeia de 30 de ani nu credea nicio clipă că va trece prin așa ceva, după ce s-a îndrăgostit de un bărbat cu 10 ani mai tânăr decât ea. Șocul vieții l-a avut când a aflat că proaspătul ei soț a plecat cu suma de 100.000 de euro.

Tot incidentul a avut loc în Thailanda, iar bărbatul a fost arestat în cele din urmă. Se pare că acesta a decis să se bucure singur de banii pe care cuplul i-a primit cadou de la invitați. Mai mult de atât, acesta o mințise pe partenera lui că este putred de bogat.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Femeia l-a reclamat pe bărbat la Poliție că a mințit-o și că a fugit cu toți banii strânși. Necăjită, soția mintiță a fost nevoită să suporte singură cheltuielile legate de nuntă.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat