Categorii: Știri Stiri Romania

Ce a cerut Gheorghe Dincă pentru a se vedea cu familiile Alexandrei și Luizei

Gheorghe Dincă a avut o solicitare specială pentru a se vedea cu familiile Alexandrei și Luizei. Întâlnirea va avea loc în sala de judecată, odată cu începerea procesului privind dispariția celor două adolescente. 

Mai multe surse judiciare au dezvăluit, recent, că procurorii vor să îl trimită pe Dincă în judecată cât mai curând. Dacă procesul nu începe până săptămâna viitoare, e posibil ca bărbatul să fie eliberat, conform legilor din România.

Ce a cerut Gheorghe Dincă

Suspectul de la Caracal a făcut ieri o cerere la DIICOT, conform Știrilor Kanal D. Dincă și-a schimbat declarația, spunând că nu a omorât-o pe Luiza, deși anterior mărturisise că a abuzat-o, ucis-o și i-a ars osemintele. 

Mai mult decât atât, Dincă a solicitat pază dublă la proces, pentru că se teme ca familiile Melencu și Măceșanu să nu devină agresive cu el. 

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„La pușcărie este păzit foarte bine, iar la tribunal își dorește să fie la fel, pentru a se evita incidentele cu părinții supărați”, au dezvăluit surse din interiorul anchetei.

Foto: Inquam Photos

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?