Categorii: Știri Stiri externe Stiri Romania

Câți români au murit în afara granițelor din cauza coronavirusului

De la debutul pandemiei de coronavirus, mai mulți români au murit în afara granițelor țării. Iată care este bilanțul deceselor până la această oră.

Câți români au murit în afara granițelor din cauza coronavirusului

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat că încă patru români infectați cu coronavirus au murit în Marea Britanie. 

Până acum, 1.480 de cetățeni români din străinătate au fost confirmați cu Covid-19 (coronavirus): 1.156 în Italia, 196 în Spania, 26 în Franța, 16 în Germania, 64 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 2 în Turcia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg și Suedia.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

De la începutul epidemiei, 70 de români aflați în diaspora au decedat, iar 21 au fost declarați vindecați, scrie stirileprotv.ro. 

 

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important