Categorii: Știri Stiri Romania

Cât de beat și drogat era Mario Iorgulescu când a ucis un tânăr. Declarațiile oficiale ale autorităților

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a produs un accident grav de circulație în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma căruia și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani.

Cât de beat și drogat era Mario Iorgulescu când a ucis un tânăr. Declarațiile oficiale ale autorităților

Mario Iorgulescu a ajuns în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală. El este în continuare intubat și ventilat mecanic. În urma probelor recoltate de medici, acesta avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. Mai mult de atât, consumase și cocaină.

‘Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.

Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată, cu talie de viespe și posterior de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei’, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, notează stiripesurse.ro.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat