Categorii: Monden Știri Stiri externe

Casa din filmul „Singur Acasă”, disponibilă pe Airbnb pentru fani. Un actor celebru va întâmpina oaspeții

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să trăiești o viață la fel ca Kevin McCallister, blocat singur într-o casă imensă? Ei bine, acum o poți face, deoarece Airbnb îți va permite să o rezervi. Oferta este valabilă pentru o singură noapte.

Pentru a marca cel de-al șaselea film al seriei „Home Alone”, „Home Sweet Home Alone”, proprietarii casei au luat decizia de a le oferi ocazia fanilor să retrăiască cele mai frumoase momente în celebra casă.

Airbnb a listat casa din filmul original „Singur acasă”  pentru un sejur de o noapte în decembrie, pentru a celebra sărbătorile.

„Sărbătoriți sezonul în stilul McCallister, >. Pentru prima oară, un grup de bandiți poate să aibă parte de o sărbătoare în casa unde a început povestea „Singur Acasă” (fără a fi întrerupți de intruși)”, au postat cei de la Airbnb pe Instagram.

Prețul pentru o singură noapte

În acest sezon de sărbători, un utilizator Airbnb norocos și până la trei oaspeți vor putea recrea scene din filmul „Singur acasă”, în casa McCallister.

Oferta este valabilă pentru o singură noapte, pe 12 decembrie, pentru patru persoane. Casa, care este situată în Winnetka, Illinois, în afara orașului Chicago, poate fi rezervată pentru 25 USD pentru o noapte doar prin Airbnb, potrivit abcnews.com.

Oaspeții vor avea parte de o grămadă de surprize, de la capcane până la întâlnirea cu tarantula lui Buzz, dar și cea mai bună pizza din Chicago.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Unul dintre actori va întâmpina oaspeții

Gazda va fi fratele mai mare al lui Kevin McCallister, Buzz, iar casa va fi echipată cu tot ce este necesar pentru a obține experiența completă „Singur acasă”, inclusiv cel mai recent film Disney+ „Home Sweet Home Alone”.

 

 

 

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR