Categorii: Lifestyle Timp liber

Care este adevărata semnificație dacă ți se zbate ochiul stâng

Care este adevărata semnificație dacă ți se zbate ochiul stâng! Majoritatea oamenilor cred că dacă ți se zbate ochiul stâng este, de regulă, semn negativ, dacă ți se zbate ochiul drept, este semn pozitiv.

Care este adevărata semnificație dacă ți se zbate ochiul stâng

În credințele populare, se spune că atunci când ţi se zbate ochiul drept sau ochiul stâng înseamnă că primeşti un semn. Dar haideți să vedem care este adevărata semnificație dacă ți se zbate ochiul stâng.

În realitate, ochiul stâng se zbate din cauza mai multor cauze. De exemplu, oboseala. Aceasta afectează ochii și poate duce la spasme ale mușchilor din jurul ochilor.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Și stresul poate afecta ochiul! Medicii recomandă să ne odihnim și să prevenim astfel spasmele involuntare ale ochilor. Și excesul de cafea, ceai, alcool sau alte băuturi energizante pot cauza spasme ale mușchilor ochilor.

Deobicei, spasmul sau zvâcnirea pleoapei trece de la sine, însă sunt situații când acesta nu se oprește. Dacă acest lucru nu se întâmplă, este recomandat să aflați motivul pentru care vi se zbate ochiul.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat