Categorii: Știri Stiri externe Viral

Cadavru găsit pe aeroportul din Frankfurt în trenul de aterizare al unui avion care venea de la Teheran

Un cadavru a fost găsit în trenul de aterizare al unui avion al companiei Lutfhansa care a sosit joi pe aeroportul din Frankfurt de la Teheran, potrivit poliției germane și companiei Lufthansa. Potrivit Reuters, Lufthansa și poliția federală au refuzat să comenteze. Poliția din Frankfurt nu a fost disponibilă imediat pentru comentarii.

Angajații aeroportului din Frankfurt au descoperit joi dimineață un cadavru de sex masculin în avionul sosit din capitala iraniană, în timpul unei verificări de rutină pentru întreținere, la ora locală 5:30, a precizat poliția din Frankfurt într-un comunicat. Aceștia au adăugat că lângă corpul fără viață a fost găsită o cutie de oxigen cu o mască.

O declarație trimisă la CNN de către compania aeriană germană Lufthansa a precizat “Putem confirma că, în timpul verificării de rutină a unui Airbus A340-300 Lufthansa după aterizarea de ieri la Frankfurt, a fost descoperit un cadavru în compartimentul trenului de aterizare al aeronavei.

Zborul a fost anulat

Autoritățile responsabile se află în prezent la fața locului pentru a investiga contextul împreună cu experți ai companiei. Vă rugăm să ne înțelegeți că nu putem oferi informații suplimentare pe fondul anchetei în curs”, se mai arată în comunicat.

Potrivit programului de zbor al Lufthansa, zborul direct pe această rută durează cinci ore și jumătate. Zborul regulat de vineri a fost anulat după descoperire, se arată pe site-ul Lufthansa.

Ministerul iranian de Externe l-a acuzat pe  ambasadorul Germaniei la Teheran de amestec în afacerile interne ale Republicii Islamice

Incidentul survine în contextul protestelor naționale din Iran, care au cuprins țara timp de câteva săptămâni, după moartea lui Mahsa Amini, în vârstă de 22 de ani.

Zeci de mii de protestatari au ieșit sâmbăta trecută pe străzile Berlinului în semn de susținere pentru protestele antiguvernamentale în curs de desfășurare din Iran.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ministrul german de externe, Annalena Baerbock, a anunțat miercuri că Germania va adopta noi măsuri restrictive, inclusiv pentru a impune restricții de intrare pentru cetățenii iranieni, din cauza deteriorării situației drepturilor omului în această țară.

Joi dimineață, Ministerul iranian de Externe l-a convocat pe ambasadorul Germaniei la Teheran, Hans-Udo Muzel, acuzând Berlinul de amestec în afacerile interne ale Republicii Islamice, a declarat agenția de știri semioficială Mehr News.

Ministerul german de Externe a declarat vineri că l-a convocat pe ambasadorul iranian, într-o acțiune reciprocă, joi, la Berlin.

“În ambele cazuri, discuțiile s-au axat pe pachetul de măsuri prezentat miercuri de ministrul de externe Annalena Baerbock, prin care ne ajustăm relația cu Iranul, având în vedere violențele masive împotriva propriului popor”, a declarat Andrea Sasse, purtătoarea de cuvânt a Ministerului german de Externe, în cadrul unui briefing de presă obișnuit la Berlin.

“Discuțiile s-au axat, de asemenea, pe facilitățile de securitate germane din Iran și viceversa”, a spus Sasse.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR