Categorii: Știri

Bomboane Raffaello de casă. Rețetă rapidă pentru desert

Bomboanele Raffaello cu cocos sunt un desert bun de savurat în orice moment al zilei. Orice iubitor de nucă de cocos și dulciuri va aprecia aceasta combinație de ingrediente. Ai nevoie de câteva ingrediente la îndemâna oricui și timpul de preparare este foarte scurt.

Bomboane Raffaello au apărut pe piață în 1990, iar în prezent se găsesc în orice supermarket românesc. Totuși, ele pot fi preparate oricând acasă,

Din doar câțiva pași simpli ai pregătit cele mai bune bomboane. Iată ce ai de făcut.

 

Ingrediente

  • 200 g migdale crude
  • 2 fiole vanilie
  • 200 g nucă de cocos
  • 200 g zahar pudră
  • 200 g unt
  • 200 g lapte praf

Mod de preparare

Marele absent de la înmormântare! Puțini se așteptau ca el să lipsească. În cea mai grea zi din viața ei, Mihaela Rădulescu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Se prăjesc migdalele într-o tigaie de ceramică sau se pot pune la cuptor pentru câteva minute.

Se feacă untul cu zahărul şi esenţa de vanilie, până se obţine o spumă uşoară. Se adaugă laptele praf, 100 grame de nucă de cocos şi se amestecă bine.

Se rulează în palmă câte o bomboană şi se pune o migdală în mijloc. Se tăvăleşte bomboanele prin restul de nucă de cocos şi se ţin la frigider până la servire.

Bomboanele Raffaello cu nucă de cocos se pot păstra la frigider.

Mădălina Ghenea, apariție de neratat. Imaginile care le-au tăiat respirația italienilor
Cea mai frumoasă profesoară de matematică din România e colega lui Gabi Tamaș!
Mașini premium SH cu probleme. Expert: „Check engine aprins, beculețe care clipocesc...”
Share
Publicat de
loredana.dinu
Tags: Bomboane Raffaello reteta