Categorii: Știri Stiri Romania

Bomba zilei: s-a aflat cine era complicele lui Gheorghe Dincă! A fost descoperit cu arsuri pe mâini

Noi amănunte şocante în cazul Caracal! Anchetatorii au aflat cine era complicele lui Gheorghe Dincă. Din primele informaţii, se pare că acesta avea arsuri pe mâini şi a dormit o perioadă în casa ororilor.

Bomba zilei: s-a aflat cine era complicele lui Gheorghe Dincă! A fost descoperit cu arsuri pe mâini

Bărbatul a atras atenţia încă din primele investigaţii ale cazului din Caracal, a precizat procurorul-şef DIICOT, Felix Bănilă, care a dispus expertiza genetică asupra acestuia.

‘Dormeam sub un șopron. Aveam un pat și dormeam acolo. (…) Am fost la el joi, am bătut cu o piatră în poartă că el nu prea auzea. A răspuns și a venit la poartă și l-am întrebat daca strangem fânul. El a zis să mă duc să-mi iau mâncarea de la cantina socială și să-l caut vineri, după ora 4.00’, a spus bărbatul, conform Antena 1.

În schimb, bărbatul pe nume Ștefan Risipiceanu a negat orice acuzaţie şi a spus că de la soare este ars pe mâini.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Mai mult de atât, familia Luizei Melencu a depus o plângere care o vizează pe soția lui Gheorghe Dincă.

‘Tot în 7 august 2019, s-a dispus specialiștilor din Institutul Național de Criminalistică stabilirea profilului genetic al unei persoane din anturajul inculpatului, Risipiceanu Ștefan, și compararea profilului genetic determinat al acestuia, precum și a profilelor genetice ale inculpatului și victimelor cu profilele genetice rezultate din examinarea firelor de păr, a urmelor de contact și a mai multor obiecte purtătoare de urme, ridicate din casa și autoturismul inculpatului’, a mai spus Felix Bănilă.

Sursa: capital.ro

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR