Categorii: Știri Viral

Bancul zilei: O femeie în vârstă se căsătoreşte cu un cântăreţ

O femeie, destul de înaintată în vârstă, se căsătoreşte în sfârşit cu un cântăreţ. Nu trec nici măcar 2 luni că tipa şi divorţează. Toţi apropiaţii femeii o întreabă de ce a divorţat.
– În fiecare seară când venea acasă, începe să cânte şi să îmi facă serenade. Până se lumina de ziuă numai aşa o ţinea, în loc să facem şi noi dragoste ca doi proaspeţi căsătoriţi.
Nu trece mult timp şi femeia îşi găseşte alt partener, de data aceasta un scriitor. Nu trece o lună şi femeia divorţează. Apropiaţii femeii o întreabă din nou.
– Ăsta ce problemă mai avea dragă? Că părea băiat de treabă.
– În fiecare seară când venea acasă, toată noaptea compunea poezii şi îmi spunea cât sunt de frumoasă…nu făceam nimic altceva.
După ceva vreme, femeia se căsătoreşte pentru a treia oară cu un inginer constructor. Trece 1 lună, 2, 3…6 luni, dar dupa 6 luni divorţează.
Ca de fiecare dată, apropiaţii femeii o întreabă:
– Ăsta ce a mai avut dragă? Ai stat cu el 6 luni şi pe urmă ţi s-a pus pata pe el?
– Ăsta era cel mai prost dintre toţi. Seara, când ajungea acasă, venea la mine, ridica pătura, se uita după care spunea: ”Am văzut care-i treaba, trebuie să analizăm problema si de luni ne apucam de treabă”

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?