Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Autopsia înfiorătoare a lui Whitney Houston – nasul putrezit, “pielea arsă de pe spate” și peruca

Legenda muzicală Whitney Houston a murit subit la doar 48 de ani în 2012, lăsând lumea devastată după ce trupul ei a fost găsit în cada de baie din camera de hotel, iar rezultatele autopsiei s-au dovedit a fi la fel de tragice. Un cocktail de nouă medicamente a fost descoperit în corpul ei atunci când a fost găsită cu fața în jos în cada de baie de la Beverly Hilton, pe 11 februarie 2012.

Whitney Houston nu numai că a devenit una dintre cele mai mari interprete din lume cu gama sa de cântece de succes, dar a fost faimoasă și pentru aspectul său uimitor.

Însă, după ce ani de abuz de substanțe a făcut ravagii asupra înfățișării sale, corpul ei era plin de cicatrici și răni pestrițe în momentul morții sale, în 2012, transmite dailystar.co.uk.

Nasul cântăreței avea o gaură în el

După ce au fost publicate rezultatele autopsiei sale, s-a confirmat că nasul cântăreței putrezise și avea o gaură în el, probabil din cauza dependenței sale de cocaină, iar medicul legist a diagnosticat că una dintre arterele sale era blocată în proporție de 60 la sută.

Au fost dezvăluite detalii din raportul autopsiei tragice a cântăreței Whitney, iar în contextul în care se lansează filmul biografic despre viața tristă a lui Whitney, I Wanna Dance With Somebody, Daily Star investighează.

Un cocktail de nouă medicamente a fost descoperit în corpul vedetei

Un cocktail de nouă medicamente a fost descoperit în corpul ei atunci când a fost găsită cu fața în jos în cada de baie de la Beverly Hilton, pe 11 februarie 2012.

Ea sosise în oraș la începutul acelei săptămâni înainte de gala Grammy și chiar cu o seară înainte fusese văzută având un comportament neregulat și un aspect dezordonat în haine nepotrivite.

În ziua morții sale, s-a plâns de dureri în gât și a spus că vrea să facă o baie înainte de petrecerea de dinaintea premiilor Grammy organizată de Clive Davis.

Dar când asistenta ei s-a întors de la comisioane, la ora 15:35, a descoperit trupul neînsuflețit al vedetei, care zăcea în aproximativ 13 centimetri de apă fierbinte.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

La șase ore de la moartea ei, temperatura era încă de 33°C, iar persoane din interior au declarat că ar fi putut fi chiar 66°C când a murit, după cum reiese din bucățile de piele arse de pe spatele ei.

O urmă de ac a fost descoperită pe cotul ei stâng interior, împreună cu cicatrici de la implanturile mamare și “contururile unor proteze mamare bilaterale”.

Deși sprâncenele ei au fost descrise ca fiind “rare”, sub coafura care era “bine fixată”, Whitney ascundea în mod bizar un cap plin de păr negru, ondulat, fără “chelie”.

Dinții ei, însă, erau într-o stare dezastruoasă.

Potrivit raportului, lui Whitney îi lipseau 11 dintre dinții din față și purta o “proteză dentară maxilară”.

“Îi pierde în casă și atunci când se droghează”, a declarat ea în 2006, dezvăluind că Whitney ar fi trebuit să comande constant înlocuitori.

De asemenea, raportul a constatat că “ochii ei erau congestionați și că din nas îi ieșea o purjare sângeroasă”, iar nasul îi putrezise, lăsând o gaură în cartilaj.

Cauza oficială a morții lui Whitney a fost dată ca fiind înec accidental la care au contribuit bolile de inimă și consumul de cocaină.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR