Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Au trecut doi ani de la moartea Denisei Manelista. Ce s-a întâmplat acasă la solistă

Au trecut doi ani de la moartea Denisei Răducu, îndrăgita solistă de manele. Deși a trecut atâta timp, părinții vedetei încă suferă enorm după pierderea fiicei lor.

„Nu mai sunt om de când fiica mea s-a înălţat la ceruri. Pentru mine, acest an a trecut ca un calvar, sunt bolnavă, nu mai pot. Am mai slăbit, nu mai pot să mănânc, nu pot să dorm… Mi-a lăsat un gol imens în suflet. A fost un înger de copil, a fost cel mai cuminte, cel mai deştept!

A terminat liceul, facultatea, şi-a cumpărat casă, maşină, ţinea posturile, făcea curăţenie singură… Nici nu ştia să se certe, nu se plângea niciodată, suferinţa ei nu o spunea nimănui. Ea era sufletul meu! La parastas am invitat vecinii, prietenii, rude… M-am pregătit pentru 100 de persoane”, povestea mama îndurerată a Denisei Manelista, în urmă cu un an.

Au trecut doi ani de la moartea Denisei Manelista. Ce s-a întâmplat acasă la solistă

Denisa Manelista a decedat la doar 27 de ani, după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică. Solista avea foarte mulți fani, care se pare că nu au uitat-o. Tatăl artistei a povestit îndurerat că admiratorii fiicei sale au făcut un gest măreț în amintirea acesteia.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

‘Deci, practic nu e săptămână să nu vină băieţi, tineret care o cunoştea. Şi săptămâna trecută au venit nişte băieţi, nişte fete şi la mormânt.

Au trecut şi pe acasă, au făcut nişte fotografii. I-am invitat înăutru, au văzut camera ei, lucruri din astea… Nişte fotografii, le-am mai dat şi fotografiile pe care le-am mai avut pe acasă. Bucuria nu e în sensul bun al cuvântului, dar faptul că nu e dată uitării e un lucru. E ceva, deci contează foarte mult treaba asta. Asta înseamnă că nu a fost o fată care să nu fie iubită sau să aibă altfel de probleme cu cei care o îndrăgeau’, a povestit tatăl Denisei Răducu, la Star Magazin.

De asemenea, bărbatul a mărturisit că a păstrat o parte din lucrurile fetei sale.
‘Am mai dat ce-am mai avut, în general fotografii, am mai dat din tricouri. Deci, lucruri din acestea mai mult simbolice. Nu vreţi să vă despărţiţi de prea multe obiecte pe care ea le-a deţinut. Nu, nu! Deci, ce pot să dau, dau. Ce ţine de ea ca persoană şi de noi ca familie, vă daţi seama că nu putem să ne despărţim aşa uşor’, a mai spus tatăl Denisei Răducu.
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat