Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Au trecut doi ani de la moartea Denisei Manelista. Ce s-a întâmplat acasă la solistă

Au trecut doi ani de la moartea Denisei Răducu, îndrăgita solistă de manele. Deși a trecut atâta timp, părinții vedetei încă suferă enorm după pierderea fiicei lor.

„Nu mai sunt om de când fiica mea s-a înălţat la ceruri. Pentru mine, acest an a trecut ca un calvar, sunt bolnavă, nu mai pot. Am mai slăbit, nu mai pot să mănânc, nu pot să dorm… Mi-a lăsat un gol imens în suflet. A fost un înger de copil, a fost cel mai cuminte, cel mai deştept!

A terminat liceul, facultatea, şi-a cumpărat casă, maşină, ţinea posturile, făcea curăţenie singură… Nici nu ştia să se certe, nu se plângea niciodată, suferinţa ei nu o spunea nimănui. Ea era sufletul meu! La parastas am invitat vecinii, prietenii, rude… M-am pregătit pentru 100 de persoane”, povestea mama îndurerată a Denisei Manelista, în urmă cu un an.

Au trecut doi ani de la moartea Denisei Manelista. Ce s-a întâmplat acasă la solistă

Denisa Manelista a decedat la doar 27 de ani, după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică. Solista avea foarte mulți fani, care se pare că nu au uitat-o. Tatăl artistei a povestit îndurerat că admiratorii fiicei sale au făcut un gest măreț în amintirea acesteia.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Deci, practic nu e săptămână să nu vină băieţi, tineret care o cunoştea. Şi săptămâna trecută au venit nişte băieţi, nişte fete şi la mormânt.

Au trecut şi pe acasă, au făcut nişte fotografii. I-am invitat înăutru, au văzut camera ei, lucruri din astea… Nişte fotografii, le-am mai dat şi fotografiile pe care le-am mai avut pe acasă. Bucuria nu e în sensul bun al cuvântului, dar faptul că nu e dată uitării e un lucru. E ceva, deci contează foarte mult treaba asta. Asta înseamnă că nu a fost o fată care să nu fie iubită sau să aibă altfel de probleme cu cei care o îndrăgeau’, a povestit tatăl Denisei Răducu, la Star Magazin.

De asemenea, bărbatul a mărturisit că a păstrat o parte din lucrurile fetei sale.
‘Am mai dat ce-am mai avut, în general fotografii, am mai dat din tricouri. Deci, lucruri din acestea mai mult simbolice. Nu vreţi să vă despărţiţi de prea multe obiecte pe care ea le-a deţinut. Nu, nu! Deci, ce pot să dau, dau. Ce ţine de ea ca persoană şi de noi ca familie, vă daţi seama că nu putem să ne despărţim aşa uşor’, a mai spus tatăl Denisei Răducu.
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR