Categorii: Știri Stiri externe

Au comandat două porții de paste și o sticlă de apă, dar au plătit o sumă uriașă la final! Cât au scos din buzunar două turiste la Roma

Două femei din Japonia au reușit să lase mască pe toată lumea după ce au comandat două porții de paste și o sticlă de apă, la un restaurant din Roma, Italia. Cele două tinere se aflau în vacanță.

Au comandat două porții de paste și o sticlă de apă, dar au plătit o sumă uriașă la final!

La final, după ce au savurat delicatesele, tinerele au avut de achitat o notă de plată de 430 de euro. Revoltate, acestea au publicat pe rețelele de socializare o poză cu suma imensă și au încercat să le atragă atenția turiștilor care ajung la Roma și comandă la restaurante.

Au comandat două porții de paste și o sticlă de apă, dar au plătit o sumă uriașă la final!

Tinerele au mers la restaurantul Antico Caffè di Marte și au comandat două porții de paste cu paște și o sticlă de apă. În total, totul a costat 349 de euro, la care s-a mai adăugat bacșișul obligatoriu de 80 de euro.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Patronul restaurantului cu pricina a mărturisit că japonezele au ales să mănânce paste cu pește proaspăt, dintr-un sortiment foarte scump.

‘Prețurile sunt transparente, iar meniul este clar. Totul era scris în detaliu, doar uitați-vă la prețuri: cel mult 16 euro pentru o porție de spaghete. Însă fetele au vrut în spaghete și pește proaspăt, pe care clienții îl aleg personal. Îl cântărim și apoi îi gătim’, a spus bărbatul, citat de repubblica.it. 

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important