Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Așa a aflat Anamaria Preda că nu este fiica regretatului solist de muzică populară, Aurelian Preda

Aurelian Preda a încetat din viață în 2016, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare: cancer la pancreas. Solistul de muzică populară a murit la 47 de ani. În urma lui a lăsat o fată pe care o adoptase.

Așa a aflat Anamaria Preda că nu este fiica regretatului solist de muzică populară, Aurelian Preda

Anamaria Rosa Preda avea doar 16 ani când și-a pierdut părintele. Tot atunci, adolescenta a primit o veste șoc, că Aurelian Preda nu a fost tatăl ei biologic.

Tânăra a povestit, la Acces Direct, cum a aflat că solistul de muzică populară nu este tatăl ei natural. Deși a fost doar cel care a crescut-o, Anamaria a declarat că îi recunoscătoare pentru modul în care a iubit-o și respectat-o.

„După moartea tatălui meu am aflat că el nu este tatăl meu biologic. În sufletul meu am simţit întotdeauna că el este tatăl meu biologic şi cel care m-a crescut. Pe mine nu m-a interesat cum am apărut, nu m-a interesat niciodată să aflu mai multe lucruri”, a declarat Anamaria Rosa Preda.

Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Inițial, fata a crezut că nașa sa din Italia este mama ei adevărată, însă abia după câțiva ani a aflat cine este de fapt cea care i-a dat viață. Mama adevărată a Anamariei este nepoata lui Aurelian Preda, fiica surorii artistului de muzică populară.

Ea a mai explicat că atunci când s-a născut, Aurelian Preda s-a oferit să o treacă în numele lui.

În acest moment, Anamaria Preda se află în mijlocul unui scandal, după ce a dezvăluit că Nicuşor Iordan, cel mai bun prieten al tatălui ei, ar fi abuzat-o sexual, la scurt timp după moartea tatălui său , în 2016.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”