VIDEO / Anna Lesko, dezvăluiri sincere despre despărțirea de tatăl fiului său! De ce a renunțat la relația cu DJ Vinnie

07.03.2021, 19:03
VIDEO / Anna Lesko, dezvăluiri sincere despre despărțirea de tatăl fiului său! De ce a renunțat la relația cu DJ Vinnie
Anna Lesko, dezvăluiri sincere despre despărțirea de tatăl fiului său! De ce a renunțat la relația cu DJ Vinnie

Anna Lesko a făcut dezvăluiri sincere despre despărțirea de tatăl fiului său, DJ Vinnie! În cadrul emisiunii La cină, cu Ionela Năstase şi Adi Hădean, solista a dat amănunte din viața personală și a explicat motivul pentru care ea și tatăl copilului ei, Adrian Neniță( DJ Vinnie), au decis să se despartă. 

Anna Lesko a rămas să-și crească băieţelul de 7 ani singură, pe care îl educă cu duritate. În vara lui 2019, Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei, Adrian Neniță, cunoscut publicului larg drept DJ Vinnie. Cei doi au fost împreună timp de opt ani și nu au fost căsătoriți.

Anna Lesko, despre despărțirea de DJ Vinnie

‘Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o.

Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. 

Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a spus Anna Lesko la Digi 24.

citește și...