Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Marin, despre relația cu Adrian Brâncoveanu. ”În momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu, cu care formează un cuplu foarte frumos. Despre relația a dat fosta ”zână a surprizelor”  câteva detalii.  ”În momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem”, a mărturisit aceasta.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016.

De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta a făcut noi declarații, pentru revista Viva, despre relația pe care o are cu iubitul său.

Andreea Marin, despre relația cu Adrian Brâncoveanu. ”Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim”

 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Întrebată despre cum perrcepe Adriian Brâncoveanu statutul ei de vedetă și cum l-a convins să participe alături de ea la evenimente mondene, Andreea Marin a răspuns: ”Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună. Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem”.

Despre posibilitatea unei căsătorii cu Adrian Brâncoveanu, fosta ”zână a surprizelor” a comentat scurt: ”Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat