Andreea Antonescu dă cărțile pe față despre Andreea Bălan și George Burcea: ”Ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri”

30.09.2020, 08:32
Andreea Antonescu dă cărțile pe față despre Andreea Bălan și George Burcea: ”Ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri”
Andreea Antonescu dă cărțile pe față despre Amdreea Bălan și George Burcea: ”Ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri”

Andreea Antonescu este noua concurentă de la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV. Cântăreața a vorbit despre relația dintre Andreea Bălan și George Burcea.

Andreea Antonescu a ajuns în Ferma și s-a alăturat echipei orășenilor. Vedeta nu a fost primită cu prea multă bucurie, după cum chiar ea a spus, iar cel care a părut cel mai deranjat de situație a fost George Burcea.

Andreea Antonescu a ținut să facă dezvăluiri imediat după ce a ajuns în ”Ferma”, explicând situația lui George Burcea și a fostei lui soții, Andreea Bălan, din punctul ei de vedere.

“Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a spus Andreea Antonescu, citată de protv.ro.

Ce spune Andreea Antonescu despre primirea care i-a fost făcută la ”Ferma”

Vedeta a explicat și cum a fost primită de ceilalți concurenți la intrarea în ”Ferma”.

”M-am dat seama că oamenii nu au fost bucuroși când am venit acolo. Nu prea s-a bucurat nieni că am venit eu și nu îmi dau seama de ce. care e întrebarea pe care trebuie să o punem? Trebuie să o punem pe aia cu mâncatul. Dacă nu mănâncă, deci e bună, e de a noastră. Și am intrat plină de zâmbet pentru că eu chiar mi-am dorit să fiu acolo”, a comentat cântăreața.

Mesajul transmis de Andrea Antonescu înainte de intrarea la ”Ferma”

”Un “DA” hotărât !(poate cel mai hotărât din viața mea)??‍♀️?Aceasta este poza care vă anunță intrarea mea în @fermaprotv !

Fără a sta pe gânduri am acceptat această provocare! Întotdeauna mi-am dorit mai mult de la mine, să-mi descopăr limitele, să acumulez cât mai multe amintiri frumoase, unice!Viața este plină de provocări și sunt convinsă că @fermaprotv va deveni una dintre aventurile mele preferate!
Cu emoții în suflet dar și conștientă că “duc mult”, vă promit că veți descoperi omul din spatele artistului, așa cum e el în afara scenei!
Și pentru că știu că voi, cei din comunitatea mea veți fi alături de mine, am pregătit în avans poze si instastory-uri, tocmai pentru a nu-mi simți foarte mult lipsa ???❤️! Vă pup, vă iubesc și nu în ultimul rând…VĂ MULȚUMESC … pentru tot!”, a fost mesajul transmis de cântăreață fanilor ei din mediul online.

 

citește și...