Categorii: Știri

Anchetatorii au găsit noi probe la casa lui Gheorghe Dincă

A treia zi de percheziții extinse la locuința suspectului din Caracal a scos la iveală noi probe. Anchetatorii s-au intors duminică la casa lui Gheorghe Dincă, împreună cu suspectul.

Potrivit Digi 24, cei de la DIICOT au găsit ieri pete de sânge pe un calendar și o pereche de pantaloni ai suspectului. Polițiștii au căutat și telefonul Luizei, fata dispărută în aprilie. 

„Cercetarea la fața locului reluată în această dimineață (smbătă – n.r.) a vizat fixarea prezenței Luizei la domiciliul inculpatului. Au fost ridicate 3 urme biologice, a fost efectuată o căutare în teren”, a declarat Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT.

Întrebată despre căutările făcute într-un lan de floarea soarelui cu ajutorul detectoarelor de metale, Porime a spus: „Analizăm orice pistă posibilă”. Se pare că Dincă le-a spus oamenilor legii că în acel lan a aruncat telefonul Luizei Melencu. 

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Purtătorul de cuvânt a confirmat rezultatele expertizelor oaselor calcinate găsite la suspect acasă. Acestea aparțin unei fete între 12 și 17 ani, iar testele ADN au arătat că este vorba despre Alexandra Măceșanu. 

Porime a anunțat că cele trei telefoane găsite la locuința suspectului vor fi supuse unei percheziții informatice, în Capitală. 

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR