Categorii: Știri Stiri externe Viral

”Am cheltuit 1.400 de lire sterline pentru decorarea casei de Paște”. Cum arată cel mai exagerat decor

Hannah, o fostă proprietară a unui magazin de câini, colecționează decorațiuni de specialitate de la vârsta de 16 ani. Dar anul acesta a realizat cel mai exagerat decor de până acum. Decorarea lui Hannah poate părea extremă pentru unii, dar este benefică pentru ea.

Hannah, în vârstă de 30 de ani, a creat un tărâm magic al minunilor de Paște – în valoare de 1.400 de lire sterline –  în Dunmow, Essex.

„Am vrut să creez o zonă de luat masa formală, astfel încât atunci când luăm prânzul de Paște, iar toată familia să poată sărbători cu stil.”, potrivit The Sun.

”Mi-am făcut propriul candelabru de Paște”

Lui Hannah i-au trebuit luni de planificare meticuloasă pentru a crea tema de anul acesta a iepurașilor și morcovilor folosind culoarea verde și portocaliu.

„Mi-am făcut propriul candelabru de Paște, am expuși iepuri pictați manual pe pahare de vin, precum și un brad de Paște care este într-adevăr o operă de artă.

Îmi place să decorez pentru că întotdeauna face sărbătorile să pară deosebit de speciale. Dar decorul de Paște din acest an este cel mai bun de până acum.

Toți prietenii mei adoră să vină și să vadă paradisul de Paște pe care l-am creat.”

 

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Pasiunea lui Hannah pentru decorațiuni a început ca un hobby în 2019

Și-a lansat afacerea în urmă cu două luni, și are peste 4.000 de urmăritori pe rețelele de socializare. Aceasta își vinde creațiile pe Etsy și speră să facă peste 12.000 de lire sterline anul acesta.

Ea spune: „Am creat conturi Instagram (@seasonalsensations) și Facebook și am început să distribui decorațiunile.

În timp ce Paștele este perioada preferată a anului Hannah, ea își decorează casa și pentru alte ocazii.

Ea spune: „În timpul blocării de Covid-19 am început să decorez casa pentru evenimente precum Ziua Mamei și Halloween.

La fel este și pentru Ziua Îndrăgostiților. De-a lungul anilor, am strâns opt pomi de Crăciun, pe care îi folosesc pe tot parcursul anului, reutilizând și redecorându-i pentru sărbători speciale.”

Ea spune: „Unii spun că este multă muncă de Paște, dar nu aș vrea altfel.

Îmi aduce o bucurie enormă, îi învață pe copiii mei importanța vacanțelor în familie și îmi permite să-mi folosesc abilitățile de artizanat pentru a plăti facturile.”

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR