Categorii: Știri Stiri Romania

Alte cazuri de coronavirusul în România! Numărul bolnavilor a ajuns la 246

Numărul celor din România bolnavi de coronavirus a ajuns, azi-dimineață, la 246, au anunțat autoritățile. 

În România sunt înegistrate, în acest moment, 246 de cazuri de coronavirus. Alte 29 noi infecții cu Covid-19 au fost confirmate în această dimineață, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Alte cazuri de coronavirusul în România! Numărul bolnavilor a ajuns la 246

Este vorba, în mare parte, despre noi cazuri ale unor persoane aflate în carantină, a spus Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății, pentru Digi 24.

Dintre cele 29 de cazuri noi, 12 au fost confirmate în Bucureşti, 7 în Iaşi, 3 în Ilfov, 2 în Hunedoara și câte un caz în Alba, Bihor, Maramureș, Olt, Suceava. Vârsta celor infectați este între 1 și 72 ani.

Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Este vorba atât de contacte ale cazurilor pozitive existente, cât și de persoane care au călătorit în zone afectate – Spania, Italia, Marea Britanie, potrivit autorităților.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.441 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23.679 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală,  mai anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Foto: Shutterstock

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?