Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Alina Pușcaș, despre gelozia în cuplu. ”Eu am mai avut câte o reacție prin vreun club, dacă mi se părea mie că se uită în vreo direcție mai mult”

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut declarații despre gelozia în cuplu. Vedeta este căsătorită cu Mihai Stoenescu, bărbatul împrreună cu care are trei copii. ”Eu am mai avut câte o reacție prin vreun club, dacă mi se părea mie că se uită în vreo direcție mai mult”, a mărturisit Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ceea ce privește viața personală, În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Alina Pușcaș a făcut dezvăluiri, pentru revista Viva, despre începuturile relației sale cu Mihai Stoenescu. de asemenea, vedeta a făcut declarații și despre gelozia în cuplu.

Alina Pușcaș, despre gelozia în cuplu. ”Mihai nu s-a manifestat deloc în sensul ăsta”

”Până acum, Mihai nu s-a manifestat deloc în sensul ăsta. Poate e prea sigur de farmecul lui. Eu am mai avut câte o reacție prin vreun club, dacă mi se părea mie că se uită în vreo direcție mai mult, mă și pufnește râsul când mă gândesc. Dar nu prea avem de ce. Tocmai ne-am întors din Ibiza, unde era plin de femei și bărbați frumoși, atletici, îmbrăcați stylish, cool și amândoi am admirat și comentat împreună. Evident că niciunul dintre noi nu a avut reacții ostentative de admirație, altfel ieșea război”, a declarat Alina Pușcaș desprte gelozia din cuplu.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Despre începuturile relației sale cu partenerul de viață, prezentatoarea TV a dezvăluit: ”Urgențele stomatologice nu au nimic romantic, poate dacă intervenția se încheia cu vreun sărut. Prima noastră întâlnire a fost la patru luni de la intervenția stomatologică, chiar în seara în care câștigasem show-ul „Dansează printre stele”. Cina romantică a venit ca un bonus la trofeul emisiunii. Practic, de la acea cină, ne-am văzut și auzit la telefon zilnic! Ne-am plimbat prin parc la 3 noaptea, ascultam muzică în mașină precum adolescenții.

Și la câteva zile de la cină am plecat împreună la schi în Austria, unde Mihai mi-a îndeplinit un vis de mic copil – să învăț să schiez. Nu a fost dragoste chiar la prima vedere, cel puțin nu din partea mea, pentru că la momentul intervenției stomatologice eu am văzut doar doi ochi albaștri… El, purtând bonetă și mască, practic nu îl vedeam deloc. Dar la acea cină romantică, da, a fost dragoste la prima vedere”.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR