Categorii: Știri

Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra, adolescenta dispărută la Caracal

Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani dispărută miercuri, a sunat de trei ori la 112 pentru a solicita ajutorul, care a venit după 19 ore, atunci când era deja prea târziu. 

Potrivit unor surse citate de Mediafax, fata a sunat la numărul de urgență chiar de pe telefonul suspectului, deși inițial se credea că Alexandra a reușit să își ascundă telefonul de agresor și să inițieze apelul de pe el. 

Dincă și-ar fi uitat telefonul în garajul unde o sechestrase pe adolescentă, iar aceasta l-a găsit și a reușit să sune la autorități.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Din păcate, polițiștii au ajuns la Alexandra abia vineri dimineață, la ora 06:00, la 19 ore de la primul apel către 112 al fetei. Fostul șef al Poliției Române, Ioan Buda, demis pentru proasta gestionare a acestei anchete, a declarat că ultimele cuvinte ale Alexandrei, înainte ca apelul să se întrerupă, au fost „Vine, vine”. 

Gheorghe Dincă, principalul suspect, neagă toate acuzațiile și spune că nu le-a văzut niciodată pe fetele dispărute, însă rezultatele testelor ADN prelevate de la locuința sa au arătat că firele de păr, hainele și bijuteriile îi aparțineau Alexandrei. 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?