Categorii: Știri

Abia acum s-a aflat! Ce a făcut, de fapt, Gheorghe Dincă în momentul în care Alexandra Măceşanu suna la 112

Pe zi ce trece apar noi informaţii în cazul anchetei de la Caracal! Abia acum s-a aflat ce făcea Gheorghe Dincă în timp ce Alexandra Măceşanu suna disperată la 112. O vânzătoare din Caracal a făcut mărturisiri.

Abia acum s-a aflat! Ce a făcut, de fapt, Gheorghe Dincă în momentul în care Alexandra Măceşanu suna la 112

Potrivit declaraţiilor acesteia, în ziua respectivă, Gheorghe Dincă a mers la magazinul unde femeia era angajată. Ea lucrează la un magazin de jucării. Gheorghe Dincă i-a spus atunci că el caută jucării pentru copii, potrivit Kanal D!

Criminalul a întrebat de preţul unei jucării, însă nu a cumpărat nimic şi a ieşit rapid din magazin. El a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce se urca într-un taxi şi pleca spre casă.

Din datele făcute publice de anchetatori până acum, acela a fost momentul în care a prins-o pe Alexandra că vorbea cu poliția la telefon și ar fi ucis-o.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Sâmbătă, 10 august, anchetatorii au găsit mai multe haine cu pete de sânge. Și aceste probe au fost trimise către IML.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat