Categorii: Știri

A răpit și ucis Gheorghe Dincă alte cinci fete? Noi dezvăluiri despre criminal

Dacă inițial ipoteza potrivit căreia Gheorghe Dincă are mai multe victime la active părea doar o speculație, între timp apar tot mai multe indicii care duc în aceeași direcție.

A răpit și ucis Gheorghe Dincă alte cinci fete? Noi dezvăluiri despre criminal

Conform Știrile Pro TV, în acest moment există cel puțin cinci fete dispărute din zona de sud a țării, care corespund profilului victimelor lui Dincă.

Surse judiciare au dezvăluit că mecanicul auto de 66 de ani ar fi fost implicat într-o rețea de trafic de carne vie, împreună cu fiul său. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a declarat că anchetatorii vor audia mai mulți oameni din cercul lui Dincă, posibil complici.

Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste 700.000 de lire sterline. VIDEO
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

„Din ce-am observat, începând cu data de astăzi, într-o manieră deschisă, procurorul a dat dispoziţii clare în a fi audiate şi alte persoane, suspecte că fac parte din cercul şi anturajul lui infracţional. Este prima dată când chiar organele în drept nu-şi mai asumă acea chestiune care s-a zvonit, că ar fi un lup singuratic. Este o noutate în ceea ce priveşte şi conceptul anchetatorilor”, a spus Tonel Pop la România TV.

Foto: Inquam Photos

Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?