Categorii: Știri Stiri externe Viral

A murit băiatul care a rămas paralizat după ce a consumat un burger de vită cumpărat de la un supermarket! Opt ani a suferit

Cazul șocant al băiatului din Franța care a rămas paralizat după ce a consumat un burger de vită cumpărat de la un supermarket a făcut înconjurul lumii.

A murit băiatul care a rămas paralizat după ce a consumat un burger de vită cumpărat de la un supermarket! Opt ani a suferit

După opt ani de suferință, Nolan a decedat! Avea doar doi ani în iunie 2011 când a rămas complet paralizat după ce a mâncat un burger contaminat cu E.coli.

Presa internațională a relatat că el a murit sâmbătă dimineață. Nolan nu a fost singura victimă, alți 14 copii având nevoie de îngrijiri medicale. Din păcate, el a fost cel mai grav.

„A avut parte de o suferinţă cumplită. Sper ca persoana responsabilă pentru această tragedie va avea decenţa de a-şi asuma consecinţele“, a declarat avocata familiei.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Managerul firmei care a furnizat produsul contaminat cu E.coli a fost condamnat la trei ani de închisoare și la acoperirea daunelor familiei. Până în prezent, bărbatul nu a plătit niciun ban părinților micuțului.

Sursa: metro.co.uk

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important