Categorii: Știri

A bătut-o şi a tuns-o pe presupusa amantă a soţului său! Ce riscă acum femeia din Bacău

Scene desprinse din filmele americane! O femeie din 36 de ani din Bacău este acuzată că a bătut-o şi tuns-o pe presupusa amantă a soţului său.

A bătut-o şi a tuns-o pe presupusa amantă a soţului său! Ce riscă acum femeia din Bacău

Potrivit stirileprotv.ro, femeia a mers anul trecut acasă la tânăra pe care o bănuia că are o relaţie cu soţul ei. Nu a stat pe gânduri şi a snopit-o în bătăie, deşi presupusa amantă a negat toate acuzaţiile.

A urmat o plângere la poliţie şi o anchetă, iar la proces, judecătorii au stabilit ca vinovată să-i plătească victimei două mii de lei drept daune morale.

Bărbatul disputat de cele două femei a fost audiat de anchetatori: ”Martorul a declarat că a aflat de la soţia sa că aceasta a intrat în domiciliul persoanei vătămate împreună cu cei doi minori şi i-a tăiat acesteia o şuviţă de păr, pe fondul relaţiei sale extraconjugale cu petenta”. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În plus, agresoarea trebuie să plătească o amendă penală de 5 400 de lei şi să muncească 60 de zile în folosul comunităţii. Dacă soţia bătăuşă nu plăteşte amendă penală, sancţiunea se transformă în 270 de zile de închisoare.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat