Jador, detalii despre bătaia din urmă cu două luni de la mare. Motivul pentru care i-a iertat pe agresori

29.08.2020, 11:32
Jador, detalii despre bătaia din urmă cu două luni de la mare. Motivul pentru care i-a iertat pe agresori
Jador, detalii despre bătaia din urmă cu două luni de la mare. Motivul pentru care i-a iertat pe agresori

Jador a făcut dezvăluiri despre scandalul în care a fost implicat la mare în urmă cu două luni.

În urmă cu două luni, Jador, Mario Fresh și Lino Golden, alături de iubitele lor au petrecut într-un club din Mamaia, însă totul s-a terminat cu scandal, jador și Mario Fresh fiidn agresați de un gup de tineri.

Acum Jador a povestit cum s-au petrecut, de fapt lucrurile și a precizat și motivul pentru care s-au împăcat cu agresorii.

„Constănțencelor, vă pupă tăticu și vă iubește. Măi, ne-am distrat toată noaptea, eu eram cu o gagică, Lino cu o gagică, toți aveau câte una. Eu nu eram cu una oficială, eram cu una agățată de pe plajă de pe aici, nici nu mai știu… sau m-a agățat ea, în fine.

A venit băiatul respectiv la mine, nu îl cunosc, nu știu cine este, și-a căutat scandal și direct au venit cu pumni. Ne-au înjurat. Nu ne-au provocat, ne-au bătut direct. Erau niște copii, aveau 20-25 de ani. M-a sunat și maică-sa, i-a certat și ea pentru că ea mă iubea. I-am iertat. I-am iertat din cauza mamei că ea mi-a spus să îi iert” a declarat Jador pentru replicaonline.ro.

Ce s-a întâmplat la mare în urmă cu două luni

Mario Fresh și Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, au fost implicați luna aceasta într-un scandal pe litoral. Cei doi artiști au fost atacați de șase agresori în fața unui club din stațiunea Mamaia.

Conflictul ar fi izbucnit după ce Jador ar fi avut o discuție într-un club de la malul mării în noaptea de vineri spre sâmbătă, când acesta s-ar fi certat cu un client.

Ulterior, duminică dimineață, în parcarea unui club, Mario Fresh, Jador și un cameraman au fost atacați de șase persoane.

La bătaie a asistat și Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune Andreea Esca și iubita lui Mario Fresh.

Potrivit martorilor, primele lovituri încasate de Mario Fresh ar fi fost doi pumni în față, care i-au provocat dureri groaznice la nivelul maxilarului. Mario a căzut la pământ, moment când patru agresori au început să îl lovească cu picioarele în spatele și la coaste.

citește și...